“Moergestel na 75 jaar vrijheid op slinkse wijze geannexeerd door…Oisterwijk”

Complottheorieopwekkende taferelen deze week in de gemeente Oisterwijk, beter bekend van Moergestel. Op 25 oktober 2019 is de Brabantse plaats 75 jaar een vrij dorp. Maar schijnbaar zijn er mensen die het daarmee wel welletjes vinden. Oplettende kijkers spreken van een grove schande. Niet oplettende kijkers hebben niks gezien.

Schoolstraat 2a, 5066EE, Oisterwijk prijkt er op de klikosticker waarmee de afvalverwerking nieuwe chips wil plaatsen op de vuilbakken van een Moergestelnaar. Een administratief foutje of een doortrapte manier om een hoger doel te bereiken?

Anonieme bewoner van wie de kliko op de foto naar eigen zeggen ‘zeker weten NIET is’: “Ik plakte vanochtend ook MIJN EIGEN stickers op MIJN EIGEN kliko’s, dus NIET de kliko op de foto en dacht deksels wat is dit nu weer? Mijn eerste ingeving was die hebben potverdriedubbeltjes gewoon Moergestel verkeerd geschreven. Maar toen keek ik nog eens goed en zag dat ze zo veel letters fout hadden dat er Oisterwijk was komen te staan. Toen ging er bij mij wel een lampje branden. Ik dacht er zit vast en zeker meer achter deze stickers. En wat bleek? Er zat nog een brief achter!”

Paulien: “Nondeju. Ben ik mijn ballen eraf aan het repeteren om op zaterdag samen met Cees en co 75 jaar bevrijding te vieren, krijg je dit! Oisterwijk wil ons er gewoon definitief bij hebben en laat stiekem in de afvalverwerkingsdatabase registreren dat we allemaal in Oisterwijk wonen! En dat uitgerekend op de verjaardag van iemand met dezelfde naam, die ook toneelspeelt, maar wie ik niet ben. Nee, want de jarige Paulien woont in Moergestel nondeju!”

Carla uit Moergestel: “Schandalig! We worden gewoon als grof vuil aan de straat gezet door Oisterwijk.”

Het gerucht gaat dat Oisterwijk ook graag een keer landskampioen wil worden.

Oisterwijk foute postcode Moergestel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s