Donald Trump: “Waarom mag Prins Rob wel langer aanblijven en ik niet?”

De ex-president van Amerika legt zich schoorvoetend neer bij zijn aftreden, maar houdt vol dat de verkiezingen zijn gestolen. Zelfs een demonstratie van maar liefst duizend mensen mocht dat niet baten. En alsof dat nog niet erg genoeg was, kwam hem vandaag ter ore de ene na de andere carnavalsprins zijn titel met een jaar verlengd ziet. Zo ook Prins Rob d’n Urste.

Donald: “Er waren meer mensen bij deze demonstratie dan bij mijn inauguratie. Dan moet ik toch iets goed hebben gedaan afgelopen vier jaar, of niet? Bovendien bevinden we ons in de ergste gezondheidscrisis van de moderne tijd. Door het coronavirus mag iedereen overal een jaar langer over doen. Epke, Harrie, Duncan en zelfs Prins Rob d’n Urste van C.V. De Pierewaaiers in Moergestel mag een jaar langer in het witte huis blijven en zijn ambt uitvoeren. Dan is het toch logisch dat ik ook mag blijven. Covid-19 is serious business, ik snap niet dat er mensen zijn die dat bagatelliseren. Het is niet eerlijk, jullie zijn mijn vriend niet meer, nah!”

Prins Rob: “Het is simpel. Hij, diejen Trump, is niet herkozen en ik ook niet. Maaaaaaaaar goed. Er moet nu eenmaal iemand de scepter zwaaien en dat doe ik graag nog een jaar in het Pierewaaiersrijk. Overigens blijf ik niet in het witte huis wonen hoor. Dat hebben Lia en ik net gesloopt, haha. Briljant.”

Carla te M: “Ach, die Donald. Over een paar maanden hoor je er niks meer van. Dan haalt ie niet eens de krant meer. Tja, tenzij hij zelf ’s ochtends naar de brievenbus loopt, haha.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s