7 redenen om de Moergestel Kalender te kopen aan de hand van 7 foto’s

Jaarlijks spekt Muziekvereniging Prinses Juliana de kas met de uitgave van de enige echte Moergestel Kalender. Normaal staan de leden bij u aan de deur, maar dat mag niet. Want elke deur die opengaat zonder dat er een kalender wordt verkocht, is een smet op de coronamaatregelen. De oplossing? Niet voor Jan Lul opendoen natuurlijk. En lekker een kalendertje kopen door je online om te laten lullen door een van de leden. De Fontijn Moergestel geeft ze met 7 foto’s een duwtje in de rug.

De Moergestel Kalender kost € 6,- en deze opbrengst is volledig ten gunste van Muziekvereniging Prinses Juliana. Verkoop via de leden, dus stuur de schrijver of deler van deze blog een berichtje.

  1. Vette foto’s – Kijk zelf maar. Zelfs Theo Vette Vinger staat erin. Hoe vet is dat?

2. Kermis

Zoals je ziet is de kermis gewoon aangekondigd. Logisch ook, die van Moergestel gaat altijd door. Grappig is dat de gezichtspunt op onderstaande foto vanaf het St. Jansplein is. Vanaf de kermis dus. Wow, wat gaaf!

3. First dates

Heb je aan het einde van het coronatijdperk eindelijk weer een date gepland? Je vult hem in op de kalender en je zorgt dat je je date niet in de kou laat staan. Fun fact. Een Prinses wordt bij haar voornaam genoemd en een burgemeester bij zijn achternaam. Hmmm…

4. ‘Vergadering’

We mogen niks, zegt de pessimist. Maar ho, we mogen nog altijd vergaderen. Weliswaar thuis en niet met 100 man, maar so what? Vergaderen potverdriedubbeltjes! Kijk maar hoe de mannen van de heemkundekring dat ooit voordeden. 😉 Je vergadering vul je in op de Moergestel Kalender.

5. Wintertijd

Misschien is het in 2021 wel voor de laatste keer wintertijd. Hahahaha, nou dat denken wij niet, maar toch. 31 oktober wordt de klok verzet en dankzij de Moergestel Kalender weet jij dat ruim op tijd. Zo kom je zondagochtend mooi niet te laat. Uhhh te vroeg. Wat was het ook alweer?

6. Cadeautje

De Moergestel Kalender is een perfect cadeau voor de feestdagen. Eventueel ingepakt in een leuk pakketje met snuisterijen van een andere Moergestelse ondernemer? Je vindt ze als sponsor van onze kalender onderaan iedere pagina. Speciaal biertje, cadeaubon, blikje paté, Truckstar en een kalender samen in een cellofaantje. Kampioenenmaker!

7. Steun aan de harmonie

Het allerbelangrijkste is dat de verenigingen en ondernemers in Moergestel ook het tweede coronajaar goed doorkomen. Zodat we weer concerten kunnen geven, jeugd enthousiast kunnen maken voor muziek en met Sinterklaas, Carnaval en de Avondvierdaagse een serenade van de harmonie kunnen horen. Tel je mee af naar 2022 of laat je de harmonie in de kou staan? 😦

Pssst, er zit zelfs ook nog de hele kalender van 2022 in verstopt. Kun je alvast spieken wanneer het dan Kerstmis is. 😉

Foto’s uit deze kalender en dus op deze site komen uit het archief van Ad Wolfs en Moergestel Nieuws.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s