Oisterwijk komt met alternatief voor magneetvissers: “Magnietvissen”

Bommetje in de Reusel. Het had niks te maken met de Nieuwjaarsduik in het Brabantse Moergestel. Wel met de vangst van magneetvissers in Heukelom. Illegaal Duits vuurwerk, dat moeten we natuurlijk niet hebben.

Er liggen schijnbaar nog best veel bommen in de het water en onder de grond. Opruimen? Ben je gek. Zo lang niemand gaat magneetvissen is er niks aan de hand. Magneethengelaars eisen dat de onderste steen bovenkomt.

Rik: “Dit voorwerp komt uit mijn anus en is per ongeluk hard geworden, versteend. Niks aan de hand, wat mij betreft kunnen we gewoon weer gaan magneetvissen.”

Jasper: “Ik begrijp heel de heisa niet, waarom zou je gaan magneetvissen? Vroeger gooiden wij gewoon een rijksdaalder in de Reusel en dan kwam er vanzelf een fiets bovendrijven. Meestal je eigenste die drie weken daarvoor bij Den Boogaard was weg geschoept, haha.”

Hans: “Het is hartstikke gevaarlijk, magneetvissen. Voor je het weet trek je de stop eruit. Wel jammer dat de verkiezingsborden van de afgelopen 25 jaar nu voorgoed op de bodem van de rivier blijven liggen.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s