Wildgroei aan marketingbordjes O’sterwijk geen issue voor Moergestel

O’ Wat ben je mooi, Oisterwijk bij Top 5 De allermooiste dorpen van Nederland, O’Oisterwijk Parel in ’t groen en gem. Oisterwijk. Liefst vier bordjes om te vertellen hoe mooi Oisterwijk is, prijken op het kombord van… Moergestel. Het opvallendste? Geen mens in het Brabantse dorp aan de Reusel die erover zeurt. Over een nepflitspaal daarentegen…

Hans: “Wij in O’sterwijk zijn van mening dat mensen in Moergestel een beetje te snel voorbijgaan aan het feit dat Oisterwijk zo mooi is. Daarom die flitspaal, zodat ze wat minder snel rijden en in het voorbijgaan kunnen lezen wat er op die ieniemienie-bordjes staat te lezen.

Frans: “Stond die flitspaal daar al lang? Want dan ben ik flink de Sjaak. De ene zegt een neppe paal, de andere zegt hij is echt. Enfin, nu ligt ie om, dus is die vraag niet meer relevant, haha.”

Carla uit Moergestel: “De T31 heeft helemaal geen verkeersremmers nodig. Vroeger stond er een bord met ‘radar controle’. Niet dat die werd uitgevoerd, dat bord was ruim voldoende. En de bomen langs de Oisterwijkseweg staan zo kort langs de kant, dat alleen kamikazepiloten de maximumsnelheid flink overschrijden. Er zat bijvoorbeeld laatst nog een motorrijder tegen een boom. Zijn brood op te eten, hahaha.”

Naar verluidt is er geen sprake van een verkiezingsstunt door PGB. Carlo: “Nee zeker niet. Dan had er wel in de krant gestaan dat er een oranje potlood omver was getrokken, haha.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s