Primeur in Moergestel: “Eindelijk bussen na sluitingstijd cafés.”

Het openbaar vervoer van het Brabantse Moergestel blinkt vooral uit in ‘net niet’. Oirschot heeft een haven, Moergestel niet. De Biest zelfs een vliegveld, Moergestel niet. En Oisterwijk een treinstation en wat denk je? Moergestel niet. Gelukkig rijden er ook geen treinen. Maar wel bussen. Enfin, slechts af en toe en lang niet naar alle omliggende dorpen. Bovendien stopt lijn 141 op een dusdanig tijdstip dat je er als caféganger vrijwel niets aan hebt. Tot vandaag! Voor het eerst sinds de metingen in de Bilt.

Frank: “Dit heeft zelfs ons pa Jan nooit meegemaakt. Maar wel mooi. Nu kun je eindelijk lekker in Tilburg op stap en in Moergestel als winnaar uit de bus rollen. Van zattigheid natuurlijk, haha.”

Jelle: “Wat de bestuurders van Arriva nooit is gelukt, doet Mark gewoon effe. Bravo! Eindelijk is er een lijn te ontdekken tussen rijtijden en openingstijden hier in Moergestel. Het huidige schema is naar verluidt nog wel een instapmodel, dus wat in de kroeg niet mag, gebeurt in de bus. Na 22.00 uur lekker blijven zitten.”

Tijdschema bij bushalte Moergestel Raadhuisstraat. (Foto de Fontijn Moergestel)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s