Fontijn-redacteur slachtoffer van online pesterijen

5.002 reacties onder een Facebook-post van Stephan, schrijven bij De Fontijn Moergestel. Het zijn ongekende cijfers en dat in amper twee dagen tijd. Het heeft er alle schijn van dat er sprake is van pestgedrag, als we Stephan moeten geloven.

Rob: “Gelukkig moeten we Stephan helemaal niet geloven. Hij ligt gewoon te brullen als een geile geit en te galliepaopen als een hitsige haan. Wie de post plaatst, kan een reactie terug verwachten. In dit geval meer dan vijf duuzend, haha. Nu moet ie een emmer ijs en ijskoud water over zich heen gooien. En filmen, goud. Ik trek alvast een blik bier open.”

Stephan: “Hier is duidelijk sprake van doorgestoken kaart. Het is overigens nog twijfelachtig of deze Facebook-post wel vrijwillig was. Het was een weddenschap en ik was dronken, dus ik kon er niks aan doen. Maar dan gaan Bas, Josette, Christa, Stephanie, Chloé, Gwenny, maar vooral Rob ineens als een gek reageren. Dat is pestgedrag, ik heb er geen andere woorden voor. Kijk eens naar de batterij van Robs telefoon, die is bekant leeg. En dan zijn er ook nog mensen die het zogezegd ‘grappig’ vinden. Nou moe, ik ga met een mondkapje naar de Kuip, daar word ik minder gepest, nah!”

De manager van een Belgische wielerploeg reageert furieus: “Dit is een moordaanslag.” Patrick had het overigens wel over heel iets anders, maar goed.

Stephan zal nu een emmer ijskoud water over zich heen gaan gooien. Maar misschien krijgt hij daarbij nog steun uit onverwachte hoek. Prins Rob d’n Urste is namelijk hard op weg naar hetzelfde noodlot.

Fontijn redacteur slachtoffer van online pesterijen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s