Waarzegster op Moergestelse kermis: “Speciaal voor de triage”

De Moergestelse kermis gaat gewoon door, wat een feest. Maar gewoon is natuurlijk nog geen nieuw normaal. Speciaal voor de editie van 3 tot en met 7 juli 2020 komt de organisatie met een aantal speciale attracties. Zo is er een waarzegster aanwezig voor de verplichte triage in verband met het coronavirus.

Organisator Hans: “Je loopt voor je naar kermis gaat eerst langs de waarzegster. Die roept vanuit haar tentje of je corona hebt. Zo nee, mag je door. Zo ja, moet je in de quarantainetent. Dat is een soort glazen doolhof waar je 14 dagen over doet. Super grappig, want zo kan heel Gèssel zien wie de zwakkelingen zijn, haha.”

Naar verluidt staat er ook een processierups, de braakdance en de kotsauto’s. Nieuw dit jaar is echter de VI-tent.

Hans: “Die is cool ja. Het schijnt de meest misselijkmakende attractie ooit te zijn. Je kunt daarin samen met twee vrienden de laatste aflevering van Veronica Inside maken. Het lot bepaalt dan wie René, Johan of Wilfried is. Eens kijken of je er ook als vrienden uitkomt, haha.”

Jaap: “Ik ben als een kind zo blij dat het doorgaat. Anders moest Stijn zijn eerste frikandellenmaandag missen, dat kan toch niet?! Hij is trouwens net zo blij als ik. Wel jammer dat de schuitjes er niet zijn. Schijnbaar kun je daarin geen anderhalve meter afstand bewaren. Belachelijk, we zitten toch al maanden met z’n allen in hetzelfde schuitje!”

download
Een waarzegsteren en een man die z’n mondkapje scheef op heeft.
IMG_20200521_132308
St. Jansplein, plek van de Moergestelse kermis. De toegangspoortjes staan er nog van het illegale MK Hordelopen afgelopen zaterdagnacht. Plus versiering trouwens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s