Stakende bouwvakkers houden mega schaft in Den Haag: “De aannemer wint”

Na de leraren, klimaatstakers en de mega tractorstoet is het nu aan de bouwvakkers om het Malieveld in Den Haag in te nemen. De aandacht voor de staking is beduidend minder dan bij de boeren, maar toch houden veel bouwers de moed erin.

Bob uit Moergestel: “Het lijkt wel de vroegste vorstverlet ooit, haha. Maar we houden vol. Hoe meer huizen, hoe minder boeren. Dat is toch juist positief voor de stikstofuitstoot? Het is bouwhekken of blauwbekken, dan is de keuze simpel. Wij houden vol, de aannemer wint.”

Mark: “Ons bouwproject ligt stil, dan kunnen we net zo goed doen alsof we staken. Maar eigenlijk mogen we toch helemaal niks doen. Als een speler die rood heeft gekregen en de wedstrijd erna zelf weigert te spelen, haha.”

Naar verluidt wordt ook de lunchpauze afgeschaft.

ik-werk-in-de-bouw


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s