Teun neemt zijn hooiwagen mee naar school voor dierendag

De 11-jarige Teun uit Moergestel profiteert optimaal van de naïeve houding van zijn juf. Ook dit jaar mogen weer duizenden kinderen op Werelddierendag* hun favoriete dier mee naar school nemen. Teun kiest voor zijn hooiwagen.

Teun: “Ik vroeg vorige maand al aan juf Roos of ik een keer mijn hooiwagen mee naar school mocht nemen. Ze gierde het uit van het lachen en zei ‘nou vooruit Teun, met dierendag mag jij je hooiwagen meenemen’. Ze klonk niet bijster serieus, maar beloofd is beloofd. Komt wel goed uit dat die muts er juist vandaag intrapt. Goeie timing, ons pa was pas net terug uit Den Haag, haha.”

Teun fietst normaliter helemaal van de Heikant naar basisschool de Vonder: “Nu kan ik lekker nog een keer snoozen. Met de tractor ben je toch een stuk sneller. En een parkeerplek vind ik ook wel. Desnoods zet ik hem voor Den Boogaard, daar is toch nooit niks te doen.”

*Op Werelddierendag zijn alle dieren jarig. Je mag alleen dieren eten die zelf ook dieren eten.

DirkHooiwagen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s