UCI voert plaspauze in tijdens WK tijdrijden

Natte taferelen vandaag tijdens het WK wielrennen in het Britse Yorkshire. Johan uit Denemarken wou door een grote plas water rijden, maar ging kopje onder in de 30 kilometer lange tijdrit voor beloften. De organisatie overweegt bij de komende wedstrijden plaspauzes in te lassen.

Een woordvoerder: “Tja, die plassen, daar kunnen we niet zo maar omheen. Kijk maar naar Johan, haha. En die moet toch wat gewend zijn. Maar volgens mij reed ie er bewust in hoor, had zijn duikbril al op en zijn badpak al aan. Enfin, als het nog een keer zo erg is, maken we even plas op de plaats.”

Johan: “Ik heb mijn buik nu al vol van Engeland. En van water, haha.”

Tom: “Een plaspauze? Daar heb ik geen grote boodschap aan. Ik doe trouwens by the way helemaal niet mee. Ik wou wel effe gaan kijken, maar Thomas Cook heeft mijn reis geannuleerd. Die begeeft zich in te zwaar weer ofzo dacht ik, haha.”

Boris: “Wat een gezeik toch weer. Goed, we hebben misschien iets te veel Brexit-pamfletten door de plee gespoeld waardoor het riool overloopt. Nou, dat kan de besten overkomen. Ik ga trouwens by the way zondag lekker naar de koers kijken. En dan neem ik Theresa mee, haha.”

Naar verluidt maakt de grote favoriet voor de wegwedstrijd van aanstaande zondag Mathieu van de poel geen probleem: “Het is geen veldrijden! Dus zo lang ik geen modderfiguur sla, vind ik het allang best.”

Johan PP


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s