“Daisy Halloween woest op gemeente vanwege ‘te vroege’ sloop Bakkerij Mensink Moergestel”

In september gaat een van de oudste historische panden uit het Brabantse Moergestel tegen de vlakte. Maar niet als het aan een festivalorganisator uit Tilburg ligt. Die vindt naar eigen zeggen de timing van de sloop op zijn zachtst gezegd ‘vustesnel’.

Daisy: “Wat is dit nu weer? Kunnen ze niet een maand of twee wachten?! We hebben net gloedjenieuwe posters op de gevel geplakt. Weet je wat die affiches ons gekost hebben? Waar moeten we die nu ophangen? ’t Centrum is ook al met vakantie. En de posters passen nergens anders. Tja, misschien kunnen we ze kwijt op de A58, want dat is ongeveer het formaat, haha.”

Sjannie: “Hoe moet het nu met onze Halloween-party waar ik mag optreden? Wij dachten mooi, een pand met vleermuizen, betere reclame kun je niet krijgen. Gooien ze die kiet plat, wat een rare knoken zijn het toch in Oisterwijk.”

Volgens een buurtbewoner heeft de organisatie de posters pas sinds heel kort opgehangen en is dat werk ergens op de schaal van redelijk tot volkomen voor Jan Lul met de korte achternaam geweest.

Daisy Halloween Bakkerij Moergestel
Foto De Fontijn Moergestel – Kerkstraat met de kerk en de posters van Daisy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s