“Roger Federer slaat US Open over”

Als het aan de Zwitserse tennisser ligt slaat hij het hele laatste Grand Slam-toernooi van 2019 over: “Het zou ideaal zijn. Als ik alle wedstrijden kan overslaan, heb ik goede kans op de titel. Kijk, ik heb dat toernooi in 2016 nog volledig overgeslagen. De hele US Open overgeslagen en dan wint Stan de titel. Die andere Zwitser, Wawrinka weet je wel. Daarmee heeft hij me wel geraakt. Maar dit jaar sla ik gewoon keihard terug.”

De US Open vindt plaats in New York en duurt van 26 augustus tot en met 8 september. Marketa Vondrousová is waarschijnlijk niet van de partij. De Tsjechische finaliste van Roland Garros slaat naar eigen zeggen ‘een keertje over‘. Er zijn echter geruchten dat ze een andere baan heeft gevonden.

Naar eigen zeggen heeft Federer zich wel weten te kwalificeren voor het Bokkentoernooi op 5 oktober 2019 in het Brabantse Moergestel: “Allicht, ik ben een vent, dus ja, haha.”

roger-federer


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s