Gratis zakelijke fotoshoot bij Gèssels Beach Event

Het leek eerst gewoon een doodnormaal strandfeest met een voet- en volleybaltoernooi. Maar niets lijkt minder waar nu er beelden zijn opgedoken van het Gèssels Beach Event 2019. Volgens insiders werden er stiekem zakelijke fotoshoots gedaan.

Dirk van de Springveren: “Dit kan echt niet. Wij willen gezelligheid uitstralen hier op het plein, geen professionaliteit. Zatte foto’s, naaktfoto’s, selfies à la, maar dit!? Moet je hem nou zien met zijn blik schuin omhoog. Alsof ie net drie flesjes Jupiler heeft ingeslikt. Wel een mooi shirt, haha.”

Fontijn20.15_Gesselsbeachevent


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s