Verenigd Koninkrijk uit de EU weggestemd bij Europese Verkiezingen

Een pijnlijke nederlaag voor Premier May vandaag tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement. Haar Verenigd Koninkrijk kreeg veruit de minste stemmen en zal de EU helaas moeten verlaten, zo blijkt uit de laatste exit polls. Met slechts 16 punten werden de Britten laatste en zijn ze veroordeeld tot ruilhandel met landen als Botswana, Noorwegen en de Efteling.

Theresa: “Gewoon niet fair hoe dit is gegaan. Ik heb nog gepleit voor uitstel van de verkiezingen, maar dat mocht niet van Mark. We hebben de afgelopen zo lang liggen bekvechten om de eer aan onszelf te kunnen houden. Dan is het wel extra zuur dat Europa ons nu wegstuurt. Ja, dit is echt een harde Brexit. Ik zei vanochtend nog tegen mijn man, ik had nooit verwacht dat ie zó hard zou kunnen zijn.”

Carla uit Moergestel was na afloop van haar stemfie onverbiddelijk: “Ze rijden toch zo graag aan de andere kant van de weg? Laat ze dan ook maar aan de andere kant van het Kanaal blijven. Haha, zei ik anaal? Haha. Ik heb trouwens voor Azerbeidzjan gekozen. Wat? Ligt dat in Azië? Interesseert mij geen moer, Engeland ligt toch ook niet in Europa? Of ja, niet meer, haha!”

James uit Londen: “Handle with Botswana is still yes intheresand. Can I my elephantenskin expensive sellen on Theresa. Can she well usen. But what must I now in heaven’s name getting out of Norway and the Efteling? All salmons are dead. Maybe the Bobby’s from the Carnival Festival?”

Overigens won Nederland de verkiezingen met 492 punten en mag het een nieuw land kiezen om toe te treden. Naar verluidt wordt het Suriname.

Eurovision uitslag


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s