Belgische regering stemt per ongeluk voor afschaffing blessuretijd

Een simpel debat in het Belgische parlement heeft mogelijk verstrekkende gevolgen. De regering zou vandaag stemmen voor het afschaffen van de zomer- of wintertijd. Maar in plaats daarvan werd per ongeluk de blessuretijd afgeschaft.

Michel: “Foutje, moet kunnen. Het belangrijkste is dat de volledige coalitie mij blijft steunen. Goed, we moeten nu naar de FIFA om dit besluit er koste wat kost doorheen te drukken, maar dat is lang niet zo erg dan onze beslissing herzien. Als Theresa en ik de wereld dit jaar iets hebben meegegeven is dat je voet bij stuk moet houden. Hoe kut de beslissing die je moet verdedigen ook is.”

Filip: “Ik dacht dat we helemaal geen regering meer hadden. Krijg je dit, hebben we ook geen blessuretijd meer. Ironisch, want de politiek is juist zo goed in tijdrekken.”

Joachim Löw: “Hoe moet Duitsland zonder blessuretijd nu nog ooit Wereldkampioen worden?”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s