Niesbuienradar geeft code groen voor Moergestel

Je zou denken dat niemand op een niesbui zit te wachten. Toch staan ze er in het Brabantse Moergestel voor in de rij. Een vrachtwagenchauffeur kreeg op onverklaarbare reden het snot voor zijn ogen en reed prompt de berm in. Het voorval voltrok zich zo vlot dat zelfs niesbuienradar die niet zag aankomen.

Laurens haalt zijn neus op voor zulke truckersacties: “Best ernstig.. Dit soort onopgeleide, goedkope pannenkoeken sturen hun auto de berm in terwijl ze een zakdoekje zoeken. En dat terwijl ze al zes weken dezelfde kleren aan hebben. Dan kan zo’n klodder op je mauw d’r toch ook nog wel bij?!”

Jaap van Niesbuienradar: “Dit zagen wij zelfs niet aankomen. Wij kunnen veel soorten buien voorspellen. Driftbuien, hagelbuien, vreetbuien, pestbuien en zelfs shagbuilen. Daarom maar als mosterd na de maaltijd code groen. Het kan nog even glad zijn op de A58, vooral op de rechter glijbaan.”

Niesbuienradar

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s