Aziatisch restaurant komt met eerbetoon aan overleden oud-premier Wim Kok

Is het een stunt? Is het pure liefde of is het een grap? Wat het ook is, er is deze week sprake van hartverwarmende taferelen dichtbij het Brabantse Moergestel. Speciaal voor de onlangs overleden oud-premier Kok heeft een Aziatisch wok-restaurant haar naam omgedoopt tot jawel… Kim Wok.

Kim: “Het is erg triest dat Wim is overleden. Hij was onze baas 8 jaar lang. De baas van Nederland die zo veel van ons de kans heeft gegeven een restaurant te beginnen waar we dingen verkopen die we in China helemaal niet kennen maar hier ook niet en daarom noemen we het Aziatisch en het maakt niet uit want Nederlanders hebben toch geen smaak. Hij is ook hier geweest om te eten. Vroeg ik ‘wilt u menu?’, zei hij ‘nee eerst lekker eten, haha.”

K. Wok: “Wie weet wordt het nu wel heel druk in ons restaurant. Maar gelukkig word ik geholpen door mijn drie broers, anders sta ik hier straks in mijn eendje. Als de Pierewaaiers langskomen wordt het helemaal een lange avond. Want die blijven langer hangen dan de wallen van Wim Kok.”

Josette: “Alsof zijn dood nog niet erg genoeg was, gooien ze hier om de hoek ook nog effe olie op het vuur. Een wok-paleis past trouwens wel bij de ziel van Wim Kok. Net zo lang compromissen sluiten totdat iedereen het lust, maar wel alles hetzelfde smaakt.”

Wok Garden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s