“Moergestel, ‘de Parelmoer van het Zuiden’, komt met nieuwe citymarketing campagne”

Snoeihard was het oordeel over de buxus-letters die jarenlang de entree vormden van het Brabantse Moergestel. De letters M-O-E-R-G-E-S-T-E-L konden echt niet meer. Met de nieuwe citymarketing campagne, genaamd Mollywood, moet het dorp weer over de tong gaan in menig Nederlandse huiskamer. Het eerste woord is een daad en de eerste daad is een woord. De buxus-letters M-O-L-L-Y-W-O-O-D vormen de poort naar de ‘Parelmoer van het Zuiden’.

Carla: “Het was toch even schrikken toen de boompjes waren weggehaald. Maar met deze nieuwe letters kan ik wel leven. Mollywood, dat is toch vet? Het lijkt net Hollywood, maar dan net niet. Perfect, want citymarketing is bij uitstek de manier om je beter voor te doen dan je bent. Kijk maar naar Oisterwijk, die doen ook citymarketing, haha. Hahahaha. Haha, dat is toch een giller. Wij noemen Oisterwijk altijd ‘een dorp met stadsrechten’.”

Hans: “Als bekendste Moergestelnaar vind ik dit een mooi initiatief. Als oud cafébaas ook. En als wc-pottenverzamelaar overigens ook. Als Audacia-fan helemaal! Geweldig initiatief.”

Anoniempje013-513: “We zijn nog wel meer van plan om Moergestel, Mollywood, de Parelmoer van het Zuiden, te promoten. We beginnen met een slogan-wedstrijd. Wie een betere heeft dan een van de volgende drie, mag het zeggen:

a. “Moergestel. Meer dan sluipverkeer.”

b. “It’s Mollywood of hillemol nie goed.”

c. “Moergestel. De Parelmoer van het Zuiden”

d. ……………………………………………………………………

Mark: “Hier is duidelijk sprake van struikreclame.”

Mollywood


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s