Cafetaria Epi scoort onverwachtse ‘like’ met bericht over tijdelijke sluiting

Frappante taferelen in het Brabantse Moergestel. Cafetaria Epi besluit vanwege een personeelsuitje op zaterdag zijn deuren gesloten te houden. Een afname van de frietcapaciteit in het dorp van 50% zou normaal gesproken niet bepaald enthousiast worden ontvangen. Toch weet Epi een like te scoren.

Epi: “Opvallend, ik had louter negatieve reacties verwacht. Maar in plaats van uitgemaakt te worden voor bamibal, frikandel of zak patat, krijg ik gewoon een like. En van niemand minder dan Wout, van Bij Wout. Niet bepaald een frikandel op culinair gebied.”

Wout: “Ik vind het gewoon leuk dat het personeel van Epi een uitje krijgt. Ik heb mijn mensen afgelopen week ook mee uitgenomen. Gingen we zelf bier brouwen, super leuk. Mout Bij Wout, door echte amateurbrouwers, zo’n uitje is natuurlijk in ieders vrije tijd.”

Laurens: “Jammer, ik had net zin om een gehaktstaaf naar binnen te schuiven. En daarna iets te eten natuurlijk. Maar nu blijf ik op mijn honger zitten.”

Epi

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s