“Froome kan opgelucht ademhalen”

Opgeluchte taferelen vandaag in het kamp van wielerploeg Team Sky. Door de beslissing van de UCI om de salbutamol-zaak van Sky’s kopman te laten vallen, kan Christopher Froome eindelijk opgelucht ademhalen.

Christopher: “Dit is een hele opluchting. Ik wilde alleen maar aandacht vragen voor de slechte luchtkwaliteit in grote delen van Europa. Maar je ziet dat zulke maatschappelijk verantwoorde initiatieven niet worden geduld. Dat zei Lance laatst ook nog. Ook grappig dat ik nu gewoon mag starten in de Tour de France. Schijnbaar wordt het echt 32 graden ofzo, dus dat wordt sowieso puffen. Ik voelde me door heel deze zaak echt slachtoffer, nu ben ik gewoon weer Christopher.”

froome opgelucht


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s