“Johan en Laurens kunnen hun borst nat maken bij Tough Ten Miles Oisterwijk”

Op zaterdag 30 juni 2018 vindt in het Oisterwijk, beter bekend van het Brabantse Moergestel, de Farmers Fun plaats. Lokale deelnemers doen een greep naar eeuwige roem. Maar of het zo makkelijk gaat worden, valt nog te bezien. Laurens en Johan zijn bij de deelnemers en onthullen exclusief voor De Fontijn hun tactiek.

Johan heeft een minimale training achter de rug, maar dat is naar eigen zeggen bewust: “Je moet nooit meer trainen dan de afstand die je daadwerkelijk gaat afleggen. Dan ben je een dief van je eigen conditie. Loop je je eigen wekenlang uit de naad en wat krijg je? Ben je kapot op de dag dat het moet gebeuren.

Ja, ik denk wel dat ik het zwaar ga krijgen. Hopelijk kan ik mijn hoofd boven water houden, maar zeker is dat ik mijn borst nat kan maken. Vooral bij de hindernissen bij Boer Johan en Boerin Susanne, waar toch een flinke bak modder op ons ligt te wachten. Het zou wel grappig zijn als mijn vrouw kijkt wanneer ik op mijn kont glijd, dan ziet ze me eindelijk weer een keer zitten.”

Laurens heeft er wat meer kilometers op zitten, maar heeft ook een specifieke techniek bijgespijkerd: “Mijn tactiek? Ik ben de afgelopen maanden lekker vaak doorgezakt in het café. Op die manier heb ik opnieuw leren kruipen zeg maar, naar huis en naar de plee, haha. Dat gaat me bij deze mudrun zeker helpen. Hopelijk kruip ik door het oog van de naald.

Maar mijn vriendin en haar zus lopen ook mee, dus die ga ik lekker volgen. En het mooie is, die twee hebben altijd gelijk. Hun meningen zijn zeg maar feiten. Dus loop ik morgen lekker de hele dag achter de feiten aan, haha.”

ParcoursTTM18


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s