Nieuw: #YoMama WK Bingo (“Dat zei je moeder gisteravond ook”)

Verveel jij je ook de pleuris tijdens het huidige WK voetbal? Maar kijk je toch? Omdat je moet meekijken, omdat er niks anders op tv is of simpelweg omdat je nog écht kans denkt te maken op de hoofdprijs in de voetbalpool? Dan is er nu een manier om nog makkelijker wakker te blijven tijdens pakweg Brazilië-Servië, België-Tunesië of Duitsland-Zweden. De #YoMama WK Bingo.

Laura legt uit: “Het is heel simpel. Je luistert naar de tv- of radiocommentator tijdens een wedstrijd op het WK voetbal. En op het moment dat je een zin van Evert ten Napel, Philip Kooke of Frank Raes kunt beantwoorden met ‘dat zei je moeder gisteravond ook’, heb je een punt. Haha, mega grappig. Zeker als ie iets over de scheidsrechter zegt, want doorgaans is zijn moeder een hoer. Dan wordt de grap wel heel realistisch, haha.”

De Fontijn Moergestel heeft speciaal voor dit spelletje een bingokaart ontwikkeld. Wat zou het lekker zijn als je die helemaal vol weet te krijgen. (Inderdaad, dat zei je moeder gis…)

YoMama WK Bingo


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s