“Marokkanen voelen zich bestolen”

Verbazingwekkende taferelen vandaag in het Russische Moskou. Marokko kon Ronaldo slechts heel even laten schrikken en dat was niet eens met voetballen. Lees hier de reacties van Karim, Nordin en Mbark. De vierde Marokkaanse Nederlander Hakim wilde wel reageren, maar niks zeggen.

Karim na de 1-0 nederlaag tegen Portugal en de uitschakeling op het WK: “Ik voel me zeker bestolen. Ongelooflijk, we hebben bijna de hele wedstrijd gedomineerd en dan sta je toch met lege handen.”

Aan de 1-0 van Cristiano Ronaldo zou een overtreding van Pepe vooraf zijn gegaan.

Nordin: “Die scheids was ongelooflijk. Is ie op zijn hoofd gevallen of zo? Ik heb gehoord dat hij in de rust om het  shirt van Pepe heeft gevraagd. Waar heb je het dan over? Het is een WK, het is toch geen Sesamstraat hier?! Jammer, want we hebben er volgens mij alles aan gedaan. Maar zelfs het vogeltje van Piqué mocht niet baten.”

Hakim: “…..”

Mbark: “Echt onvoorstelbaar dat die scheids gewoon het shirt van Pepe durft te vragen. Je pakt dat toch gewoon uit de kleedkamer! En dan die van Ronaldo natuurlijk, die is veel meer waard. Maar goed, over de wedstrijd. Wij kregen na rust vijf à zes grote kansen. Zij hebben alleen verdedigd en helemaal niets gecreëerd. En dat terwijl ze 1-0 voorstonden! We hadden echt meer verdiend.”

Marokko rest nu nog één duel en een terugreis. Inzet van de wedstrijd met Spanje is een vluchtelingenkamp aan de Middellandse Zee.

Morocco


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s