“Gèssels Bitch Event komt met alternatieve sport voor als het regent”

Zanderige taferelen op 22 en 23 juni 2019 in het Brabantse Moergestel. Op het St. Jansplein wordt dat weekend door C.V. de Springveren het jaarlijkse strandfeest georganiseerd. Zie je het al voor je? Lekker drankje in de hand, zonnebril op je knar en met de zon in je ogen lauwen naar zomerse sporten. Maar wat als het regent?

De Springveren worstelen al jaren met de kans dat het ook eens regenachtig gaat zijn tijdens het GBE. Dirk: “Wij willen natuurlijk een écht zomerfeest. Maar zoiets kan in het water vallen en wat dan? Daarom denken wij aan de toevoeging van sporten die bij uitstek geschikt zijn met nat zand. Denk aan modderworstelen of modder gooien voor de dames. En kleiduiven schieten voor de heren.”

Ivo: “Het IOC voegt ook elke twee jaar nieuwe sporten toe aan de Olympische Spelen. En op het WK voetbal na gaan alle sportevenementen met hun tijd mee. Waarom wij dan niet? De beoogde sporten zijn weliswaar vooral op dames gericht, maar dat lijkt me geen probleem. Het gaat om het plezier en kijken is ook leuk. Misschien zit er nog een echte Mud Run aan te komen. Maak maar eens een seksistische opmerking als Iris en Fleur aan het modderworstelen zijn. Dan moet je hard kunnen rennen, haha.”

Het Gèssels Beach Event vindt dit jaar plaats op het St. Jansplein voor de Veerkes. Inschrijven voor de diverse sporten is nog steeds mogelijk. Meer info: http://www.gesselsbeachevent.nl

GesselsBitchEvent

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s