Mc Donalds’s komt met ‘gespreid betalen’

Goed nieuws voor alle Mc Donald’s-fans met geldzorgen. Met een beetje geluk mag jij binnenkort jouw Big Mac, 29 kipnuggets of Happy Meal gespreid betalen.

Medewerker Jean: “We weten dat we als laagdrempelige restaurantketen een maatschappelijke functie vervullen. Om nog meer gezinnen te kunnen laten genieten van een etentje buiten de deur, moet die drempel verder omlaag. Daarom het gespreid betalen. Je koopt pakweg een Chili Chicken, een Cheese Burger en een Kleine Fris. Dat is 4 euro. Dan betaal je 1 euro bij het plaatsen van de bestelling, 2 euro bij het afhalen en 1 euro na het diner. Ongeacht of het gesmaakt heeft, dat is het eerlijkst.”

Miel: “Ik ben echt heel happy met deze actie van de mek. Ik heb toch altijd een beetje buikpijn als ik daar een hamburger heb gegeten. Vanwege de impact op mijn liquide middelen natuurlijk. Bovendien kan nu mijn vrouw ook gewoon zelf afrekenen.”

Mc Donald’s was, op klokkenluider Jean na, niet bereid voor een reactie. Ze gaven wel aan het komende zomerse weekeinde alle klanten met open benen, uhhh armen, te ontvangen.

gespreid betalen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s