“Duitsland prikt dijken door uit angst voor terugkeer Drenthse wolf”

Bruine taferelen vandaag aan de Duits-Nederlandse grens. Is de Milka-fabriek gesmolten? Heeft er iemand te veel Chocomel op? Of zijn er twee Dixi’s van de Belgische snelwegpolitie omgevallen? Nee hoor, bij alle drie de voorbeelden was de rotzooi veel groter geweest. Wat is er dan wel gebeurd? Heeft Duitsland een dijkbreuk geforceerd? Wij vroegen het aan een expert. Maar omdat deze geen antwoord gaf, vroegen we het daarna aan iemand anders.

Iemand anders: “Een modderstroom door een dijkbreuk direct op de grens met Nederland? Dat kan geen toeval zijn. Volgens mij wil mevrouw Merkel iets binnenhouden. Al ziet het eruit alsof ze juist iets niet heeft kunnen binnenhouden, hihi. Nee, ze zijn natuurlijk gewoon bang dat die wolf terugkomt. De geschiedenis heeft ons geleerd dat uiteindelijk alle Duitsers terug naar huis gaan, daar is een dier geen uitzondering op lijkt me.”

Angela bevestigt ongevraagd dat er sprake is van een bewuste actie: “Toen begin dit jaar een wolf zich definitief in Nederland is gaan vestigen, dachten wij dit is onze kans. Weet je hoeveel schade één wolf kan aanrichten? Een wolf eet al gauw 20 schapen per jaar. Logisch wel, want het beestje bestaat voor 75% uit wol. Maar het is wel funest voor onze kebab-industrie. Dus die wolf moet hoe dan ook in Nederland blijven. En wat helemaal leuk is, hij wordt nu natuurlijk kwaad. Zitten ze met een grote boze wolf opgescheept in Holland, haha.”

Het gerucht gaat overigens dat de Duitse regering de verkeerde kant van de snelweg heeft gebarricadeerd.

a74-dicht-na-verzakking-talud1464856335


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s