Frans’ gezin valt ten prooi aan hongerige fotograaf op Pieregebrouwel

Op het internet zijn beelden opgedoken van Prins Frans’ gezin dat het wel heel erg bont maakt tijdens het Pieregebrouwel in Moergestel. Op de afbeelding is te zien hoe de gezinsleden een voor een keukengerei beetpakken en uithalen naar de fotograaf.

Frans: “We waren café de Brouwer nog niet binnen of de cameraman had ons al in het vizier. Ik dacht drèkt schiet ie. Er ontstond direct een dreigende sfeer. Zoals je ziet krijg ik bovendien bijna het deksel op mijn neus. Dan schiet je in de verdediging natuurlijk, puur dierlijk instinct.”

Fotograaf Bart: “Er was gewoon heel veel goei vlees in de kuip. Logisch dat je dan honger krijgt. Als fotograaf keek ik ook constant naar Thijs’ keuken met die goedgevulde fruitmand, mmm. Als Pierewaaier keek ik gewoon heel diep in mijn glaasje bier, mmmmmm.”

Het Pieregebrouwel vond zaterdag 12 mei 2018 plaats in café de Brouwer (Moergestel) en werd georganiseerd door C.V. De Pierewaaiers. Op het programma stond een keur aan zangers en zangeressen. Op het menu stond vlees. Op het witte doek verscheen een film met gecastreerde paardenballen.

John: “We hebben onze bezoekers een écht kijkje in de keuken gegeven. Zo hebben we op het einde van de avond op film getoond waar de hamburgers en saté van waren gemaakt.”

Frans Gezin


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s