“Broodje Spek-programma lekt uit”

Marktwerkende taferelen vandaag in het Brabantse Moergestel. Tijdens de 41e jaarmarkt van C.V. de Dors(T)vlegels is het niet moeilijk om iets lekkers te kanen te scoren. In het uitgelekte programma van Jasper en Stephan wordt duidelijk dat er meer is dan alleen een broodje spek.

Jasper: “Er is inderdaad meer dan een broodje spek. We hebben namelijk ook spareribs, broodje ei (’s ochtends) en een broodje hamburger. Dat alles ten behoeve van Alpe d’HuZes (KWF) en te koop voor een leuk bedrag. We staan naast café de Brouwer met ook nog een collectebus en een gezellig stukske muziek.”

Volgens Jasper wordt het een echte jaarmarkt.

Jasper: “Tja, de hele dag staan bakken in de zon en ondertussen kijken wat voor vlees we in de kuip hebben. Een echte jaarmarkt dus!”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s