“Scheidsrechtersfiets gevonden in Moergestel”

Zadelloze taferelen vandaag in het Brabantse Moergestel. Ontdekkers hebben bij een geïmproviseerde fietsenstalling voor twee tweewielers een heuse scheidsrechtersfiets ontdekt.

Kevin: “Een fiets zonder zadel, wauw! Je ziet meteen dat dit een echte is. Een referee-bike zoals de Britten zouden zeggen. Ik ben wel benieuwd wie ‘hij’ is, waarmee ik refereer aan het stadionliedje met de pakkende tekst. In voetbaljargon ook wel een Makkeliedje genoemd, over een fiets zonder zadel.”

Björn spreekt van provocatieve opzet: “Dit is geen toeval. Iemand wil onschuldige mensen opzadelen met het liedje ‘Hij heeft een fiets zonder zadel, hij heeft een fiets zonder zadel. Fiets zonder zaaaaa-del, hij heeft een fiets zonder zaaaaa-del’. Heel vervelend, want als ie eenmaal zit, krijg je hem er niet zo maar weer uit. En dat liedje blijft ook hangen.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s