“Het wordt 25 ºC, tijd voor een raketje!”

De Amerikaanse president Trump zegt dat met het aanbreken van de eerste lentedagen ook de tijd is gekomen voor een ijsje. Op een foto is te zien hoe de miljardair niet alleen bezig is met oorlog voeren en dingen afschaffen. Hij neemt zelfs rustig de tijd voor een ijsje. Een raketje, de klassieker uit 1962, oprichtingsjaar van C.V. De Pierewaaiers uit Moergestel.

Op Twitter schrijft hij dat zijn eerste ervaring met een raketje niet beter had gekund. “Raketje binnen!”, schrijft hij. Ondanks dreigementen vanuit Noord-Korea, dat het ijsje wilde afpakken, eet hij rustig door: “Dit is mijn raketje, daar blijven jullie vanaf.”

Critici spreken van een provocatie richting Moskou en Trump spreekt dit niet tegen: “Hier Poetin, weer een raketje die je niet hebt weten te onderscheppen. Als je niet een ijsje van me kunt afpakken, wat kun je dan eigenlijk wel?”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s