“Gevoelige Facebook-info Moergestelnaar in handen Instanbullshit Antalyalytics”

Gevoelige taferelen deze week in het Brabantse Moergestel. De Facebook-gegevens van een dorpsbewoner zijn zonder diens medeweten terechtgekomen bij IA, oftewel het geluid dat een ezel maakt, oftewel Istanbul Analytics.

Lauy: “Ongelofelijk dat dit zo maar in een democratie kan gebeuren! Ik hou mijn hart vast wat er met al die onschuldige geiten gaat gebeuren, nu dit nieuws misschien wel in verkeerde handen terecht is gekomen. En volgens mij is dit niet de enige Facebook-lek, maar slechts het topje van de Zuckerberg.”

Mark: “Ik begrijp er niks van. Instanbullshit Antalyalytics heeft mij verzekerd dat ze slechts het surfgedrag van Nederlanders wilden onderzoeken om een veiliger vakantieklimaat te creëren aan de Turkse Rivièra. Nu doen ze dit. Hoe kon ik zo naïef zijn?”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s