“Hogere bevolkingsgroei verwacht in Moergestel”

Opzienbarende taferelen deze week in Moergestel. Onderzoek van het CBS voorspelt namelijk een extreem hoge bevolkingsgroei in het Brabantse dorp tegen eind 2018. Sommige modellen voorspellen 100 kinderen meer dan normaal, maar dat aantal ligt volgens Unicef vele malen hoger.

Onderzoekster Laura (een van de modellen): “Simpel. Het aanbod van voorbehoedsmiddelen is in één klap gehalveerd. Kon je voorheen 24 uur per dag ‘pedaalemmerzakken’ kopen, nu kan dat in Moergestel nog maar gemiddeld 11,5 uur per etmaal. En zonder condooms, meer baby’s. We weten allemaal dat die koddige jankers niet van de ooievaar komen. Zo simpel is het! Een kind kan de was doen, haha.”

Critici wijzen op het feit dat er heel vroeger ‘ôk gin’ condooms te koop waren op straat. Niet-critici doen dat niet.

Will: “Dat is het hem juist. Vroeger, zonder die condoomautomaat, rookten we elk weekend Camel zonder filter. Helemaal met Carnaval. Daarom is in Gèssel ook bijna iedereen jarig in oktober of november.”

Carla uit Moergestel: “Eerst de pinautomaat in d’n Boogaard, toen d’n Aldi en nu die automaat van d’n Dio. Ze vatten alles van ons af! Straks kunnen we zeker ook geen eieren meer kopen op de Masperstraat, of wa?”

Er gaan overigens geruchten dat Cafetaria Epi van plan is condooms te gaan bezorgen met een heuse Durexpress.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s