“1 op de 2 Nederlanders staat wel eens stil bij Moergestel”

Dat blijkt uit een onderzoek van de ANWB, de zogeheten file Top 5. Hiermee scoort het Brabantse dorp beter dan bijvoorbeeld het afschaffen van de Zomertijd, de oorlog in Syrië en het uitsterven van de Noordelijke Witte Neushoorn.

John B.: “Slechts 1 op de 5 Nederlanders staat in 2018 nog wel eens stil bij Syrië. Maar 1 op de 25 Nederlanders bekommert zich om de Witte Neushoorn en hooguit 1 op de 40 landgenoten maakt zich druk om de aanstaande landstitel van PSV. En maar liefst 1 op de 2 Nederlanders staat wel eens stil bij Moergestel. Een geweldige score voor zo’n klein dorp. Het komt helaas wel door die kut-klote-kont files.

Hij gaat verder: “Slechts 1 op de 661.690 Nederlanders staat stil bij de afschaffing van de Zomertijd. Dat zijn overigens wel allemaal Europarlementariërs.”

Frits is kritisch op het onderzoek: “Er staat heel vaak file tussen Oirschot en Moergestel. Maar of het er ook zo druk is als de ANWB zegt? Er is daar slechts sprake van een 2-baansweg. Bij een file is het op een 3-baansweg dus gemiddeld de helft drukker. Er moeten bij Moergestel per kilometer dus drie files staan, tegenover twee elders. Staat de ANWB daar ook bij stil?”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s