Dweilpop heeft een ei verstopt

Ludieke taferelen in het Brabantse Moergestel dit weekend. Ter gelegenheid van het 4-jarig bestaan van muziekfestival Dweilpop, heeft het organiserende ‘Gèssel Treft’ ergens een ei verstopt. Iedereen die het ei vindt, mag gratis naar het festival met zeven bands en vier podia.

William: Dwlpop is steevast op 1e Paasdag, daar moet je als organisatie toch iets mee doen! We hebben nog gedacht aan een optreden van André Haasus of David Haasselhof, maar die hadden daar geen oren naar. Dus hebben we geheel volgens Paas-traditie een ei verstopt. Wie hem vindt, mag gratis komen kijken. En dat is nog niet alles, je mag ook gratis komen luisteren.”

Dweilpop vindt plaats in Moergestel op 1 april 2018. Het publiek verplaatst zich als een verplaatsend publiek van het ene naar het andere café.

De zeven bands: Geert Lamerichs (Man met Gitaar), Paul Eppink (Paul met Gitaar) Creamer (Rock, geen flauwekul), De Banolies (Nederfolk, geen flauwekul), The Maraboos (Rock InDie Garagie, misschien wel flauwekul), Blue Monday (Pop Rock) en Classic Breeze (60-70’s Rock).

De vier cafés/podia: De Brouwer, ’t Centrum, De Klaore en De Veerkes. Allemaal cafés, behalve De Veerkes, dat is een herberg.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s