“Zo kijken Willy en René (gratis) live naar PSV-Ajax”

Sportieve taferelen vandaag in het Zuid-Nederlandse Brabant. Op de dag van de Amstel Gold Race kan voetbalclub PSV zich kronen tot ’s lands beste. Elke rechtgeaarde Eindhovuhhhh-naar wil de wedstrijd natuurlijk live zien, maar dat is niet altijd gemakkelijk. Geen kaartje voor het stadion? Geen Fox Sports? Geen café in de buurt? René en Willy hebben de oplossing.

Willy: “Pagina 828 van teletekst. Ik heb hem zelfs al opstaan. De hele dag kijken mijn broer en ik naar PSV-Ajax. Live, legaal en gratis! Het is nog spannend ook. Je ziet geen bewegende beelden, je hoort geen Jack van Gelder. Het kan ineens 1-0 zijn. Het moment dat die score op teletekst verschijnt is onbeschrijfelijk. Goed, het kan op dat moment net zo goed alweer 1-1 zijn, maar dat mag de pret niet drukken.”

René: “We kwamen op het idee dankzij Feyenoord-fans die vorig jaar het hele seizoen TT-pagina 819 aan hadden staan. Ze drukten daar zelfs T-shirts van. Dat gaan wij misschien ook wel doen. Bij elk doelpunt een nieuw shirt in de verkoop. Stel je voor dat het 5-0 wordt, kassa! Wij teletekst-supporters? Die heeft PSV niet.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s