“PrO-lijsttrekker saboteert selfie van Burgemeester Janssen”

Opvallende taferelen tijdens de verkiezingscampagne van PrO Oisterwijk. De fusiepartij (GroenLinks, D66 en PvdA) haalt in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen alles uit de kast. Zo ook tijdens het carnavalsontbijt op maandag 12 februari bij Mie Pieters.

Jan: “Wat is nu een betere reclamestunt dan op de foto gaan met de Burgemeester van Oisterwijk? Alleen, dat durfde ik hem natuurlijk niet te vragen. Meneer Hans heeft niet graag dat ik vragen stel, behalve als ik ze een week van tevoren al naar hem mail. Maar hier had ik hem toch maar mooi te pakken. Staat die gaperd met zijn Pierewaaierssjaal net een selfie te maken met Jeugdprinses Marit, spring ik er mooi effe voor. Haha, je ziet heel die Marit niet meer. Mij wel.”

Critici noemen de ‘striptease’ een ongepaste stunt. Politici noemen het een burgerinitiatief.

Zijn partijgenote Myrte is echter lovend: “Je ziet dat Jan echt een jasje uit heeft gedaan in aanloop naar de verkiezingen. In zijn witte PrOlo, haha. En dan ook nog met een Pierewaaier op de foto.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s