“Veilig Verkeer Dorpsstraat, een voorbeeld wat VVD voor Oisterwijk kan betekenen”

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen heeft etymologisch onderzoek bijzondere resultaten opgeleverd. Wetenschappers aan de Universiteit van Namen ontdekten wat de VVD allemaal zou kunnen beteken voor de inwoners van Moergestel, Oisterwijk en Heukelom. De uitkomsten zijn verrassend, veelzijdig en duizelingwekkend.

Een onderzoeker: “We kenden de VVD als een partij die van alle markten thuis is, maar we hadden toch niet gedacht dat de VVD zo veel zou kunnen betekenen. Hierbij onze Top 3 inclusief toelichting.”

1: Veilig Verkeer Dorpsstraat – Een mooie afkorting en haalbare kaart wat de jury betreft. Het enige dat de VVD moet doen is de Dorpsstraat autovrij maken.

2: Vereniging Vreemdelingenverkeer Duitsland – Hoe mooi zou het zijn om meer Duitse toeristen naar Oisterwijk te lokken? Misschien kunnen ze zelfs een nieuw ven uitgraven!

3: Veni Vidi Dixi – “Ik kwam, ik zag en ik regelde openbare toiletten”

VVD-lijsttrekker Anne-Cristien vindt ook dat haar partij veel kan betekenen: “Velen vinden dat vrij veel doen voor vier dorpskernen verrekkes veel duiten van vijfentwintigduizend dorpsbewoners vergt vanwege dit vrij vage dicteetje.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s