“Balthazar Boma nieuwe lijsttrekker CDA Oisterwijk”

Een opvallende wending in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in het Brabantse Oisterwijk, ook wel bekend van Moergestel. De Christen Democraten hebben Balthazar Boma toegevoegd als lijsttrekker. In het kielzog van deze nieuwe frontman komt ook een nieuwe slogan: “Mijn gedacht”

CDA-woordvoerder: “Er waren al zo veel mensen die bij het zien van onze affiche al dachten dat Boma de linkse persoon van het trio was. Dus dachten wij, waarom vragen we Boma zelf niet? Een Bekende Vlaming in de politiek. Een acteur nog wel. Als je iets moet kunnen in de politiek, ,dan is het wel acteren!”

Boma wilde niet reageren op zijn aanstelling. Maar dat deed hij gelukkig toch.

Boma: “Nu het in de Hollandse politiek toch allemaal eenheidsworst lijkt te worden, is dit de perfecte timing om daar in het pluche zetel te nemen, mijn gedacht. Met de schoon marchandises van die van de VVD heb ik ook meteen wat om naar uit te kijken. Mijn plannen met Oisterwijk? Een nieuwe voetbalploeg natuurlijk! Het is toch een gemeente vol kampioenen? En wat moet zo’n grote stad nu met één club? En dan nog wel een samenstelling uit drie verenigingen! Ik zeg altijd: ‘Met drie hanen in één kiekenkot, zijn alle eieren nog voor de leg kapot. Mijn gedacht!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s