Carla uit Moergestel las op internet dat ze kon schaatsen op natuurijs, maar dat kan ze dus niet

Niet zo coole taferelen vandaag in het Brabantse Moergestel. Dorpsbewoonster Carla las op bd.nl dat ze op natuurijs kon schaatsen. Ze bond haar ijzers onder, ging naar de schaatsbaan, maar ze zakte door het ijs en kwam van een koude kermis thuis.

Carla: “Wat een leugenaars toch weer op internet. Hoe ze mensen op het verkeerde been zetten! Ik dacht als de krant schrijft dat ik kan schaatsen, dan zal het toch wel zo zijn? Nou, niet dus. Ik kan er geen poot van. Ik gleed alle kanten op en lag na drie seconden al op mijn bakkes. Zo gênant, ik ben volledig door het ijs gezakt. Gelukkig was het ijs dik genoeg, waardoor ik niet door het ijs ben gezakt.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s