29 februari 2018 gaat niet door

Bij het vaststellen van de kalender voor 2018 is een streep getrokken door de organisatie van 29 februari. Net zoals vorig jaar valt de 60e dag van het jaar in maart. Dit tot grote teleurstelling van wielrenner Rubén Plaza, zanger Khaled (van Aïcha je weet toch) en Sonja B.

Sonja: “Hoe kan dit nu? Weer niet! Dit is wederom zo’n verschrikkelijk jaar voor mij Barend. Abel zei onlangs nog ‘Son, jij bent nog lang niet jarig’. Dat klopt zei ik.”

Ook de Amerikaanse F1-coureur Masten Gregory zou nog lang niet jarig zijn geweest, moest ie nog hebben geleefd. Hij overleed echter reeds op 13-jarige leeftijd, nadat hij in een carrière van zes jaar een totaal van 43 GP’s reed.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s