“Oisterwijkse politici hebben een bord voor hun kop”

Dat blijkt uit onderzoek naar de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 in Oisterwijk (bekend van het dorp Moergestel). De verkiezingsborden worden ontsierd met de hoofden van politici, wat ten koste gaat aan nietszeggende leuzen.

Carlo (PGB): “Ik vind dit een heel mooi bord voor mijn kop. Ik laat graag overal mijn gezicht zien, wat op deze manier wel gaat lukken. Overigens vind ik niet dat er onzinnige teksten op onze poster staan. ‘Jouw stem telt’, dat is toch fijn om te weten?! En ‘PGB luistert’, nou tel daar mijn glimlach bij op en je hebt genoeg reden om op mij te stemmen. Ook genoeg om dat niet te doen trouwens.”

Het CDA heeft opvallend veel ruimte op de poster ingeruimd voor de snor van partijlid Rick: “Wij bouwen aan een duurzame toekomst, of we vandaag ook duurzaam bezig zijn interesseert ons niks.”

VVD pakt uit met misschien wel de mooiste poster, Anne Cristien is het stralende middelpunt en draagt de leuze ‘Ruimte voor iedereen’ op haar buste: “Wij hebben onze affiche ook tactisch opgehangen, met een loze ruimte tussen onze buurposters. Zo heeft lekker niet elke partij ruimte voor zijn aanplakbiljet, haha.”

Pro pleit met vijf glimlachende koppen voor ‘Samen Gezond Groen’. : “Een logische slogan. Wie wil er nu ongezond groen zijn? Kermit de Kikker? Wij horen trouwens wel bij GroenLinks, maar hebben onze poster expres niet helemaal links gehangen. Als we dat hadden gedaan, konden er nog twee tussen.”

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s