Russische ijshockeysters kwalificeren zich voor Carnaval in het Pierewaaiersrijk

Volgende week barst in het Pierewaaiersrijk (Moergestel) de strijd om de onderscheidingen weer in al zijn hevigheid los. Tijdens Carnaval krijgen alle Pieren en Pierinnen tijdens hun medaillejacht echter concurrentie uit onverwachte hoek. De Russische ijshockeyvrouwen zullen samen met hun cheerleaders acte de présence geven op het feest der feesten.

Olga: “We mogen niet naar de Olympische Spelen in Pyeongchang, dus moet de focus worden verlegd. Toen hebben wij eens gezocht naar een plek waar iedereen voor goud gaat. Toen zei Vladimir dat we naar het Pierewaaiersrijk moesten gaan, daar ligt het goud op straat. Een onderscheiding van Prins Frans d’n Urste, wie wil dat nou niet?”

Prins Frans d’n Urste: “Wij zijn heel blij met de komst van deze wereldploeg. IOC, eat your heart out. Of ze hadden moeten worden uitgesloten? Natuurlijk niet. De regels zijn heel duidelijk. Als bier lust, ben je welkom. Dat zit wel goed. Ik neem aan dat ze die mooie ronde vormen niet van een slaatje hebben gekregen, haha.”

Jasper: “Super goed nieuws, kan ik me afmelden bij russianbrides.com!”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s