Sander verliest weddenschap dat hij zijn steek niet durft op te eten en eet als tegenprestatie zijn steek op

(On)smakelijke taferelen op zaterdag 27 januari bij het Pieregeblèr in Moergestel. Sander greep eerst met C.V. De Pierewaaiers de dubbel tijdens het liedjesfestival, maar leed later op de avond toch nog een smadelijke nederlaag.

Bert wedde vanaf zijn vakantieadres in Kaatsheuvel dat Sander zeker zijn steek zou durven opeten. Sander dacht van niet, maar niets was minder.

Bert: “Ik weet dat Sander dol is op steek. Hij is niet voor niets al ontzettend lang bij de Raad van Elf. Als hij zijn tanden ergens inzet, laat hij niet gauw los. We noemen hem ook wel de pitbull. Maar dat komt omdat hij zo geil wordt als een stier zodra hij gaat slapen.”

Sander: “Huh, wat is er gebeurd? Hoe kan ik dit nou verliezen? Ik begrijp er niks van, ik heb nota bene drie flessen rode wijn minder op dan de gemiddelde Pierewaaier tijdens het finale-optreden met ons nummer ‘Onze Prins Is Frans’. Bert zei, dat durf jij wel. Ik zei van niet en at vervolgens mijn steek op. Een beginnersfout van jewelste. Ik lust helemaal geen steek en nu eet ik er twee op één avond. Gelukkig zat ie vol met zweet, anders was het echt taaie kost geweest.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s