Nieuw op tv: “Tinderen voor Kinderen”

Een opvallende keuze in de programmering op de Nederlandse televisie. Nadat we zijn doodgegooid met datingprogramma’s voor volwassenen, is het nu de beurt aan de jonge generatie om hun liefde te vinden dankzij o zo goedhartige tv-makers. Onder toezicht van een ober die ranja inschenkt en fruitstaafjes uitdeelt, kunnen ze voor de camera leeftijdsgenoten naar links (NOPE) of naar rechts (LIKE) swipen. En na de eerste ontmoeting zegt de jongen dat hij nog wel iets wil gaan drinken en zegt het meisje dat ze ‘het een leuke boy vindt, maar niet verwacht gevoelens voor hem te zullen gaan krijgen’.

Tamara van de VARA: “Kinderen groeien tegenwoordig op in de wetenschap dat alles te regelen is via je smartphone. Eten, kleren, parkeren, het kan allemaal. Je hoeft niet meer de deur uit voor zulke zaken en dus ook niet om de liefde van je leven te vinden. Hoe ouderwets is het om iemand in het café te ontmoeten? Bah. Nee, op een app als Tinder krijg je tenminste een eerlijk beeld van iemand. Wat zou je liever zien? Een mooie vrouw op een gephotoshopte prent of een zat magoggel dat op het biljart ‘laat me nu toch niet alleen’ staat te blèren?”

De openingstune van het nieuwe programma lekte onlangs uit:

“Tinderen voor kinderen
Een kind zoekt hier een date
Tinderen voor kinderen
Het is maar dat je ’t weet

Een kind onder een kruisgewelf
Is enkel bezig met zichzelf

Tinderen voor kinderen

Voor kinderen van elf”

Tinder T


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s