Eindhovense studenten Aleph blijken toch hersenletsel te hebben overgehouden aan ontgroening

Dat blijkt uit een onderzoek van de affiche die de studentenvereniging gisteravond op Facebook postte. Daarin maken ze reclame voor een zogezegd carnavalsfeest waarbij het alleen maar draait om zuipen en neuken. Dat is natuurlijk flauwekul.

Feut 11: “Weten wij veel. Wij zitten bij een studentenvereniging, niet bij een carnavalsvereniging. Wij krijgen heel andere normen en waarden mee en het feest dat wij wilden organiseren past gewoon perfect bij ons IQ en EQ. We wilden ook gewoon een origineel idee, maar hadden geen inspiratie. Toen is Lucas op mijn hoofd gaan staan. Nou, dan weet je wel wat voor ideeën je kunt verwachten.”

Carla uit Moergestel reageert snoeihard op de studenten: “Dat is zeker Dispuut 11? Potverdomme, wat een laag niveau. Waarschijnlijk wemelt het binnen die studentenvereniging van kneuzen uit 010 en 020 zoals Andy Marcelissen zou zeggen. Natuurlijk is carnaval compleet iets anders dan bier, sex en ongemanierdheid. Als een Brabander wil zuipen en neuken, dan gaat ie wel naar Amsterdam!”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s