“Fietser belandt onder omgewaaide boom in Moergestel”

Hachelijke taferelen op de dag van de zware westerstorm met windsnelheden tot 140 kilometer per uur. In de bossen nabij Moergestel belandde een wielrenner onder een omgewaaide boom. Hij raakte hierbij wonderwel niet gewond en ook niet blijvend dood.

Wielrenner Lars: “Ik heb enorm veel geluk gehad dat die boom er al lag. Maar hij dwarsboomde het fietspad waardoor ik niet anders kon dan eronder terechtkomen. Het was aan het begin van het bos, daarna moest ik dus nog een takkeneind door. Hopelijk zijn die bomen nu onderhand gekapt met omvallen.”

De zware storm van donderdag 18 januari zorgde overigens elders in het land voor positief nieuws. Zo kwamen er een tijd lang geen treinen te laat, hoefden journalisten geen onzin uit hun duim te zuigen om bulletins te vullen en circuleerden er heel veel grappige filmpjes op internet van mensen die op hun bakkes gingen.

Ook lieten verschillende vrachtwagenchauffeurs vrijwillig hun lading checken door het zelf uit te stallen op de snelweg.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s