Presentatoren MTV Radio Bla Bla weer op dezelfde golflengte voor laatste uitzending van het jaar

Met de nodige frequentie is er ruis op de lijn tussen beide DJ’s van de Moergestelse radiozender MTV. De ene keer komt presentator Stephan pas uit zijn nest als de uitzending al is begonnen. De andere keer zet technicus Laurens bewust of onbewust, verwacht of onverwacht een schuif dicht of een microfoon aan. Maar niet op 31 december 2017! Dan is het tijd voor de 31e uitzending van Radio Bla Bla en het allerlaatste radioprogramma van MTV dit jaar.

Laurens: “Het wordt echt een Top-uitzending. Radio 2 doet zeven dagen over een ranglijstje. Wij doen er vier in twee uur. De Goud&Oud Top 3, ons eigen beider Top 3 van 2017 en James Last but not least draaien we de beste nummers van onze gasten uit het afgelopen jaar. Welk nummer past het beste bij het jaar van Jasper de Laat, Prins Frans d’n Urste of Audacia 3? Je hoort het zondag tussen 10 en 12 op 87.5 FM.”

Stephan: “We draaien er niet omheen, soms zit er een draadje los bij ons in de studio. Maar ook een radio-uitzending gaat op en neer, net als het echt leven. In golfbewegingen dus. Wij wensen iedereen alvast een mooi 2018 en adviseren het volgende goede voornemen voor op 1 januari: luister gisteren naar MTV Radio Bla Bla #31: Goud En Oud.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s