Niet-deelnemersveld Moergestelse cyclocross uitgelekt

Zondag 10 december wordt in het bos aan de Zandstraat niet bepaald wie zich de kroonprins van het Moergestelse veldrijden mag noemen. Wordt het geen Frans, geen Ivo, geen Ron of toch niet de nieuwe Prins van de Durdraaiers? Het moddergooien is alvast nog niet begonnen.

Ivo: “Ze strooien me zand in de ogen. Zo doe ik natuurlijk niet mee. Ik kan ook niet fietsen, daarom woon ik ook zo dichtbij het café.”

Ron: “Ik doe ook mooi niet mee, hè hè hè. Ze hebben bij die veldrit elite, beloften, junioren, masters. Enfin, allemaal categorieën waar ik niet in thuishoor. Als ze nu gewichtsklasses zouden invoeren, net als bij het sumo worstelen…”

Ook Prins Frans van de Pierewaaiers stuurt zijn kat: “Ik ben nochtans een zeer beloftevolle fietser. Ik beloof m’n vrouw elke week dat ik vaker ga fietsen.”

Ook Jasper de Laat laat via Facebook weten forfait te geven voor de jaarlijkse cross. Hij geeft er de voorkeur aan om in het bos te gaan fietsen…hmmm

Dat carnavalsprinsen zichzelf zaterdagavond laveloos zuipen op het Prinsenbal van de Durdraaiers heeft volgens insiders niks met hun absentie bij de veldrit te maken. Volgens outsiders wel.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s