“Archeoloog gaat per ongeluk op veldonderzoek met een steelstofzuiger en doet geweldige ontdekking”

Op zaterdag struint Henk (53) steevast met zijn metaaldetector de Moergestelse weilanden af op zoek naar oude schatten. Vandaag keek hij raar op toen hij ontdekte dat hij de steelstofzuiger van zijn vrouw Jannie (47) had meegenomen. Maar hij deed nog een frappante ontdekking.

Henk: “Normaal ga ik met mijn Nokta (merk metaaldetector) op schattenjacht, nu stond ik daar met zo’n Dyson. Maar zuigen wat dat ding kan, binnen twee minuten zat ie tjokvol met modder. 100 AW maximale zuigkracht, slechts 2,13 kilogram, een stofreservoir van 0,4 liter en een cycloontechnologie met 2 Tier Radial-cyclonen waar je u tegen zegt. Wat een ontdekking, die V6.”

Jannie vond tijdens het huishouden een dartpijl van Bobby George, vijf Romeinse gouden munten en vijftien onderscheidingen van de Pierewaaiers.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s